Ciasto Dyniowo-Orzechowe
Ten przepis służy 30 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pumpkin Pecan Layer Cake, Pumpkin Pecan Layer Pie, oraz Ciasto Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodaj dynię, ubijając do wymieszania.
Mąkę połączyć z 4 składnikami.
Połącz maślankę, wanilię i imbir.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką z piernika, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością po każdym dodaniu. Złóż posiekane orzechy pekan.
Wlać ciasto do 2 wysmarowanych, wyłożonych pergaminem 9-calowych okrągłych tortownic.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Rozprowadź lukier imbirowo-twarogowy między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta. Przykryć i schłodzić przez noc.