Ciasto Dyniowo-Orzechowe

Ciasto Dyniowo-Orzechowe
Ten przepis służy 30 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pumpkin Pecan Layer Cake, Pumpkin Pecan Layer Pie, oraz Ciasto Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Dodaj dynię, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
4
Mąkę połączyć z 4 składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Połącz maślankę, wanilię i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
ImbirImbir
6
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką z piernika, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością po każdym dodaniu. Złóż posiekane orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Wlać ciasto do 2 wysmarowanych, wyłożonych pergaminem 9-calowych okrągłych tortownic.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozprowadź lukier imbirowo-twarogowy między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta. Przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
ImbirImbir
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn