Ciasto Dyniowe Z Masłem Pecan Toffi
Masło Pecan toffi Pumpkin Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 10 i kosztuje 34 grosze za porcję. Mieszanka brązowego cukru, masła, idealnego ciasta z dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pumpkin Toffi Pecan Bars, Sticky-Toffi Pecan-Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pecan Toffi Chip Cookies.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj połówki orzechów pekan, brązowy cukier i wodę; mieszaj, aż cukier utworzy błyszczącą powłokę nad orzechami pekan, o 4 minutach.
Przełożyć na arkusz folii; ostudzić. Posiekać 1/3 szklanki orzechów pekan i połączyć z 1/4 szklanki toffi bitów lub posiekane toffi batony.
Posypać upieczoną skórką.
Wlać idealne wypełnienie Pumpkin Pie; piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Posypać 1/4 szklanki toffi bits lub posiekane toffi bary wokół krawędzi ciasta.
Dekoruj pozostałymi orzechami pekan.