Ciasto Dyniowe Z Masłem Jabłkowym
Ciasto dyniowe z masłem jabłkowym to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1452 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Mieszanka odparowanego mleka, brązowego cukru, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Batoniki Z Masłem Jabłkowym, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Połącz masło jabłkowe, dynię, cukier, sól i przyprawy w misce. Wymieszać z jajkami. Stopniowo dodawać mleko i dobrze wymieszać.
Piec przez około 40 minut lub do Ustawienia.
- Jeśli skorupa zacznie się palić, umieść folię aluminiową wokół skorupy i obniż temperaturę piekarnika.
- Smacznym dodatkiem do tego ciasta są pralinki.