Ciasto Dyniowe Tosty Francuskie
Przepis Pumpkin Pie French Toast jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 295 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 205 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilii, puree z dyni, pół na pół śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, Dyniowe tosty francuskie z bitym masłem dyniowym, oraz Dyniowe Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu.
W misce ubić jajka, pół na pół, dynię, cynamon, ekstrakt waniliowy, przyprawę do ciasta z dyni i orzechy włoskie. Namoczyć po jednej kromce chleba na raz w mieszaninie dyni, a następnie umieścić w przygotowanej specjale. Powtórz z pozostałymi kromkami chleba. Wymieszaj mieszaninę dyni między dipami, aby orzechy włoskie nie osiadły. Gotować chleb na złoty kolor, o 3 protokół z każdej strony.