Ciasto Dyniowe Throwdown
Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 6G białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy klasy b, zmielone okruchy krakersów graham, puree z dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodać wszystkie składniki skórki do robota kuchennego i pulsować aż do połączenia; powinno czuć się jak mokry piasek,i po prostu połączyć.
Rozprowadź mieszaninę równomiernie na 9-calowej patelni, używając końcówek palców lub płaskiego dna szklanki. Mocno dociśnij mieszaninę na dnie i bokach patelni.
Umieść patelnię na środkowym stojaku piekarnika i piec, aż skorupa będzie jasnobrązowa i jędrna w dotyku, o 10 do 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Jajka, żółtka i cukry ubić w dużej misce.
Dodaj masło, dynię, śmietanę, przyprawy, sól i nasiona wanilii i ubijaj, aby połączyć. Przecedzić mieszaninę do miski.
Wlać odcedzoną mieszaninę do upieczonej skorupy ciasta i piec, aż prawie zestaw, o 1 1/2 godziny.
Wyjąć i pozostawić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, jeśli preferowane.
Uwaga kucharza: nadzienie robi więcej, niż jest potrzebne do wypełnienia skorupy ciasta. Jesteś w stanie zamrozić nadmiar. Zrobiliśmy podwójną partię i wypełniło 3 skorupki ciasto bardzo wygodnie.
Śmietanę, nasiona wanilii, syrop i bourbon wymieszać w dużej schłodzonej misce i ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Przed podaniem udekoruj każdy kawałek ciasta bitą śmietaną.