Ciasto dyniowe do góry nogami wymaga około 3 godzin od początku do końca. Ten deser ma 175 kalorii, 6 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Ten przepis z Foodnetwork wymaga przyprawy do ciasta dyniowego, cukru granulowanego, mleka skondensowanego i bitej polewy. 711 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Dzięki temu przepisowi Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 85% wyniku, co jest niesamowitym wynikiem. Podobne przepisy obejmują odwrócone ciasto dyniowe do góry nogami, zdrowe ciasto dyniowe do góry nogami i szarlotkę do góry nogami z ciastem kupionym w sklepie.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(dopracować, Przetworzyć W Robocie Kuchennym)
3
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem krakersów graham i składników opcjonalnych w misce i dokładnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
36 Miniaturowych Pianek, Przekrojonych Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zamrożony Groszek Włóż Do Durszlaka I Włóż Pod Gorącą Wodę Do Rozmrożenia
4
Umieść mieszaninę w głębokiej formie do pieczenia spryskanej lekko sprayem zapobiegającym przywieraniu i piecz w piekarniku przez 45 minut. (Pozostanie trochę miękkie, jak nadzienie do ciasta.) Przechowywać w lodówce do całkowitego schłodzenia i twardości, co najmniej 2 godzin. Posyp równomiernie pokruszonymi krakersami graham.
Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tenuta di Capraia Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia to wino o optymalnej złożoności i strukturze. Rubinowoczerwony kolor z fioletowymi odcieniami. Aromat intensywny i bogaty, winny, owocowy. Przyjemne nuty wiśni, orzeźwiające i dobrze zrównoważone z nutami zintegrowanych, żywych tanin.