Ciasto Diabelskie

Ciasto Diabelskie
Ciasto Diabelskie może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na desery. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 297 kalorii . Za 59 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 20 osób. Udaj się do sklepu i kup wodę, mąkę do ciast, majonez i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 25 minut . Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 31% , co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Ciasto Diabelskie Z Karmelizowanymi Bananami , Ciasto Angel Food Z Lukrem Cytrynowym i Ciasto Angel Food Z Nadzieniem Owocowym .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Ustaw kratkę w środku piekarnika i rozgrzej go do 325 stopni Fahrenheita. Spryskaj metalową patelnię o wymiarach 13 na 9 cali sprayem zapobiegającym przywieraniu, wyłóż papierem pergaminowym tak, aby zwisał nad bokami patelni i spryskaj pergamin sprayem zapobiegającym przywieraniu. Odstaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W małej misce wymieszaj wrzącą wodę z kakao i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wymieszaj cukier, mąkę, sodę oczyszczoną i sól w misce miksera wyposażonego w końcówkę mieszającą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
W dużym naczyniu ubij olej, śmietanę, jajka i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dodaj mieszankę oleju do mieszanki kakao i wody i powoli ubijaj, aby połączyć. Przy mikserze na niskich obrotach, dodaj mieszankę płynną do mieszanki suchej przez 30 sekund. Kontynuuj ubijanie na niskich obrotach przez kolejne 30 sekund. Zatrzymaj się i zeskrob boki miski. Kontynuuj ubijanie na niskich obrotach, aż ciasto będzie gładkie, 10 do 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Wlej ciasto do przygotowanej formy i piecz, aż ciasto będzie sprężyste po naciśnięciu i osiągnie temperaturę wewnętrzną 205 stopni Fahrenheita (94°C), przez 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Pozostawić ciasto w foremce na kratce przez 30 minut, a następnie wyjąć z foremki i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed nałożeniem lukru, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Ubij masło i majonez w misce miksera z końcówką do ubijania, na najwyższych obrotach, aż masa będzie lekka i puszysta, przez 3 do 4 minut. Przy niskich obrotach miksera powoli dodawaj roztopioną czekoladę. Kontynuuj mieszanie na niskich obrotach, aż cała czekolada zostanie wchłonięta, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Wyłącz mikser i dodaj jedną trzecią cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Mieszaj na niskich obrotach, aby połączyć, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski. Powtarzaj, aż cały cukier zostanie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Dodaj sól i ubijaj dalej, aż lukier stanie się gładki i lekko rozjaśni się. Zajmie to około 2–3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
13
Użyj natychmiast lub przechowuj w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 godzin lub w lodówce do tygodnia. Przed użyciem schłodzonego lukru doprowadź do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn