Ciasto Devil ' s Food z lukrem czekoladowym

Ciasto Devil ' s Food z lukrem czekoladowym
Devil ' s Food Cake with Chocolate Fudge lukier może być tylko deserem, którego szukasz. Na 82 centy za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wodę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 14 osób próbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj "Top Tier" Devil ' s Food Cake z kwaśną śmietaną-Fudge Frosting, Ciasto Devil ' s Food z kremowym lukrem czekoladowym, oraz Devil ' s Food tort warstwowy z bitą czekoladą maślaną lukrem podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę; mieszaj, aż będzie gładka. Odłóż na bok. W dużej misce masło śmietankowe i brązowy cukier, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Ubić wanilią i roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia; dodaj do śmietany mieszaninę na przemian z wodą i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
4
Przełożyć do dwóch nasmarowanych i mącznych 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Na lukier, w małym ciężkim rondlu, roztop masło i czekoladę na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia; ostudzić przez 5 minut. W dużej misce ubić cukier, mleko i wanilię na gładką masę. Stopniowo ubijaj mieszankę czekoladową, aż lukier będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozprowadzić między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn