Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe
Chocolate Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bitą śmietanę, cukier, okruchy wafli waniliowych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.) W średniej misce, połączyć okruchy i 1/4 szklanki zmiękczonego masła. Naciśnij na dole i po bokach 8-calowej patelni do ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 8 minut. Super.
W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, kuchenka mikrofalowa czekolady do stopienia. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada będzie gładka. Odstawić. W dużej misce, śmietana 1/2 szklanki masła i cukru, aż lekkie i puszyste. Zmiksować w roztopionej czekoladzie, soli i wanilii.
Dodaj jajka, po jednym na raz, pokonując 5 minut na każde jajko. Wymieszać z posiekanymi wiśniami.
Rozprowadzić na schłodzoną skorupę. Chill 4 godziny.
Przed podaniem udekoruj ciasto bitą śmietaną i wiśniami maraskino.