Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe

Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe
Chocolate Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bitą śmietanę, cukier, okruchy wafli waniliowych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.) W średniej misce, połączyć okruchy i 1/4 szklanki zmiękczonego masła. Naciśnij na dole i po bokach 8-calowej patelni do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 8 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, kuchenka mikrofalowa czekolady do stopienia. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada będzie gładka. Odstawić. W dużej misce, śmietana 1/2 szklanki masła i cukru, aż lekkie i puszyste. Zmiksować w roztopionej czekoladzie, soli i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj jajka, po jednym na raz, pokonując 5 minut na każde jajko. Wymieszać z posiekanymi wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
(Keebler)(Keebler)
5
Rozprowadzić na schłodzoną skorupę. Chill 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Przed podaniem udekoruj ciasto bitą śmietaną i wiśniami maraskino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie MaraschinoWiśnie Maraschino
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn