Ciasto czekoladowo-wiśniowe wymaga ok. 9 godzin i 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 480 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść 16 ciasteczek w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać masło; przykryć i przetworzyć do wymieszania. Naciśnij w springform pan, 9x3 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
Piec 8 do 10 minut lub do firmy. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Owiń Na Zewnątrz patelni springform folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Smażone Krewetki
6
Na ostudzonej skórce rozprowadzić lody wiśniowe. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego