Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe

Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe
Need a deser wegański? Czekoladowe Ciasto truskawkowe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest improwizowalne. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe, Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 40 filiżanek z 2 (24-cup) mini cupcake patelnie lub 16 filiżanek z 2 regularnych wielkości (12-cup) muffin patelnie z papierowych wkładek cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
3
Mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać lub ubić do miski. W osobnej misce wymieszaj mleko kokosowe, olej, ocet, wanilię i espresso w proszku, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
OcetOcet
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać mokrą mieszaninę do suchej mieszanki i wymieszać widelcem lub małą trzepaczką. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane wkładki do babeczek. Filiżanki powinny być wypełnione około 2/3-pełne i piec, aż wykałaczka włożona w centrum wyjdzie czysta, około 20 do 22 minut dla mini babeczek i około 25 minut dla zwykłych babeczek. Schłodzić babeczki w patelniach przez 5 minut, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
5
1/3 każdej babeczki pokroić w plasterki i polać lukrem i pokrojonymi truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
6
Ułożyć babeczkę z powrotem na wierzchu i dodać dodatkowy kawałek lukru i pokrojone truskawki. Pył z cukrem cukierniczym, jeśli jest używany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TruskawkiTruskawki
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
7
W misce miksera na stojaku wymieszać cukier, margarynę i ekstrakt waniliowy. Beat na średniej-wysokiej prędkości, aż do połączenia. Po uruchomieniu miksera dodawać 1 łyżkę wody na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji maślanej.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MargarynaMargaryna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn