Ciasto czekoladowo-rumowe z cukinią wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 93g białka, 308g tłuszczu, oraz w sumie 6971 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.54 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz orzechy włoskie, cukinię, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, oraz Ciasto czekoladowo-śmietankowe z cukinią z polewą czekoladową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
Piekarnik
2
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając z każdym dodatkiem. Wymieszać z cukinią i 1/3 szklanki rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Jajko
Miód Cytrusowy
4
W osobnej misce wymieszaj mąkę z orzechami, czekoladą, kakao, proszkiem do pieczenia, sodą, solą i cynamonem. Wymieszać mieszaninę mąki i mleka do mieszaniny jaj, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Czekolada
Cynamon
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Mleko
Orzechy
Sól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick