Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe Pops

Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe Pops
Przepis czekoladowo-pomarańczowe ciasto Pops można zrobić w około 4 godziny. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Za 90 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 36. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cukier puder3 łyżki mleka, słodko-gorzkie kawałki czekolady, olej szafranowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Cranberry Orange Vanilla Cake Pops, Skinny Orange Soda Halloween Cake Pops, oraz Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 36 patyczków do lodów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
1
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia o wymiarach 11 na 8 cali sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połóż kawałek pergaminu na blasze do pieczenia, aby nadmiar spadł na boki. Spryskaj papier pergaminowy sprayem do gotowania. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
W średniej misce wymieszaj mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę łopatkową ubij masło i cukier granulowany z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty, około 1 minuty. Ubijaj jajka pojedynczo, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
5
Dodaj ser mascarpone, sok pomarańczowy i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
6
Mieszaj, aż dobrze się połączą. Stopniowo dodawaj mąkę do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Zeskrob ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia, rozprowadzając ciasto na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Piecz, aż tester ciasta wyjdzie czysty, 12 do 15 minut. Ostudzić na patelni przez 30 minut. Używając nadmiaru pergaminu do podniesienia, ostrożnie wyjmij ciasto z blachy do pieczenia i całkowicie ostudź na ruszcie przez około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Do lukru: gdy ciasto stygnie, połącz cukier cukierniczy, mleko, ekstrakt waniliowy i masło w średniej misce. Używając elektrycznego miksera ręcznego, połącz składniki na gładką masę, w razie potrzeby dodając więcej mleka (lukier powinien być sztywny). Stopniowo dodawaj pomarańczowy barwnik spożywczy do pożądanego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Barwnik Spożywczy W Paście W Kolorze Zielonym, Pomarańczowym I Czarnym, OpcjonalnieBarwnik Spożywczy W Paście W Kolorze Zielonym, Pomarańczowym I Czarnym, Opcjonalnie
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Pokrój schłodzone ciasto na pół. Za pomocą ząbkowanego noża Przytnij górną warstwę połówek ciasta, aby uzyskać płaską powierzchnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
11
Rozłóż lukier na połowie ciasta. Na wierzch z drugą połową ciasta. Wstaw do lodówki na 45 minut do 1 godziny, aż lukier stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1
Połącz czekoladę i olej szafranowy w małej misce i umieść na rondlu z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyłóż blachę do pieczenia woskowanym papierem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Pokrój ciasto na kwadraty 1 1/4 cala. Włóż patyczek do lodów na końcu każdego kwadratu ciasta. Zanurz kwadraty ciasta w rozpuszczonej czekoladzie, strząsając nadmiar czekolady. Udekoruj posypką i ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z resztą kwadratów ciasta. Wstaw pop do lodówki, aż czekolada stwardnieje, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto Pop w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia4
Magazyn