Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe Pops

Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe Pops
Przepis czekoladowo-pomarańczowe ciasto Pops można zrobić w około 4 godziny. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Za 90 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 36. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cukier puder3 łyżki mleka, słodko-gorzkie kawałki czekolady, olej szafranowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Cranberry Orange Vanilla Cake Pops, Skinny Orange Soda Halloween Cake Pops, oraz Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 36 patyczków do lodów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
1
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia o wymiarach 11 na 8 cali sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połóż kawałek pergaminu na blasze do pieczenia, aby nadmiar spadł na boki. Spryskaj papier pergaminowy sprayem do gotowania. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
W średniej misce wymieszaj mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę łopatkową ubij masło i cukier granulowany z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty, około 1 minuty. Ubijaj jajka pojedynczo, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
5
Dodaj ser mascarpone, sok pomarańczowy i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
6
Mieszaj, aż dobrze się połączą. Stopniowo dodawaj mąkę do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
7
Zeskrob ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia, rozprowadzając ciasto na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Piecz, aż tester ciasta wyjdzie czysty, 12 do 15 minut. Ostudzić na patelni przez 30 minut. Używając nadmiaru pergaminu do podniesienia, ostrożnie wyjmij ciasto z blachy do pieczenia i całkowicie ostudź na ruszcie przez około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Do lukru: gdy ciasto stygnie, połącz cukier cukierniczy, mleko, ekstrakt waniliowy i masło w średniej misce. Używając elektrycznego miksera ręcznego, połącz składniki na gładką masę, w razie potrzeby dodając więcej mleka (lukier powinien być sztywny). Stopniowo dodawaj pomarańczowy barwnik spożywczy do pożądanego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Barwnik Spożywczy W Paście W Kolorze Zielonym, Pomarańczowym I Czarnym, OpcjonalnieBarwnik Spożywczy W Paście W Kolorze Zielonym, Pomarańczowym I Czarnym, Opcjonalnie
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Pokrój schłodzone ciasto na pół. Za pomocą ząbkowanego noża Przytnij górną warstwę połówek ciasta, aby uzyskać płaską powierzchnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
11
Rozłóż lukier na połowie ciasta. Na wierzch z drugą połową ciasta. Wstaw do lodówki na 45 minut do 1 godziny, aż lukier stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1
Połącz czekoladę i olej szafranowy w małej misce i umieść na rondlu z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyłóż blachę do pieczenia woskowanym papierem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Pokrój ciasto na kwadraty 1 1/4 cala. Włóż patyczek do lodów na końcu każdego kwadratu ciasta. Zanurz kwadraty ciasta w rozpuszczonej czekoladzie, strząsając nadmiar czekolady. Udekoruj posypką i ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z resztą kwadratów ciasta. Wstaw pop do lodówki, aż czekolada stwardnieje, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto Pop w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia4
Magazyn