Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Mocha Cappuccino
Ciasto czekoladowo-orzechowe Mocha Cappuccino wymaga ok. 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, orzechy laskowe, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Czekoladowy Mokka Z Lukrem Cappuccino, Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, oraz Cappuccino Orzechowe.
Instrukcje
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając mieszanki mleka i kawy. Złóż 1/2 szklanki ubitej polewy na budyń, a następnie rozprowadź mieszaninę na cieście.
Posypać 1/4 szklanki czekolady i 1/4 szklanki orzechów laskowych na wierzchu ciasta. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Pozostałe 1 1/2 szklanki ubitej polewy rozłożyć na cieście, następnie posypać pozostałymi kawałkami czekolady i orzechami laskowymi.