Ciasto Czekoladowo-Kokosowe Pecan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta czekoladowo-kokosowego. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.02 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bakery ' s angel Płatek kokosowy, Bakery półsłodkie czekolady, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Tarta czekoladowo-kokosowa, oraz Placki Czekoladowo-Kokosowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Linia 9-calowy pie płyta z Pie crust zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Cukier mikrofalowy i syrop kukurydziany w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 3 min. albo aż mieszanina się zagotuje.
Dodać margarynę i czekoladę; mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszać. Lekko schłodzić.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszać z kokosem i orzechami.
Piec 50 do 55 min. lub do momentu ustawienia wypełnienia w środku. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.