Ciasto Czekoladowo-Kokosowe

Ciasto czekoladowo-Kokosowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, pianki, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto kokosowe z kawałkami czekolady i kokosową mżawką, Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-AKA: migdałowy tort radości! # BundtaMonth, oraz No-bake tosty ciasto kokosowo-czekoladowe z czekoladowymi ciasteczkami Makaronikowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Grease two 13-in. x 9-po. patelnie do pieczenia. Dno i boki jednej patelni z woskowanym papierem; spryskać sprayem do gotowania. Podziel ciasto między Patelnie.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut. Super.
W dużym rondlu zagotuj cukier i mleko. Zmniejszyć ogień do średniego i wymieszać pianki, aż będzie gładka.
Rozłóż na drugim cieście.
Używając woskowanego papieru, usuń drugi placek z patelni i ostrożnie odwróć na wierzch nadzienia; ostrożnie odklej woskowany papier. Całkowicie fajne.
W innym rondlu zagotuj cukier, mleko i masło.
Zdjąć z ognia; dodać wióry i wymieszać, aż będzie gładka.
Zalać ciasto; schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.