Ciasto Czekoladowo-Karmelowe Poke
Ciasto czekoladowo-karmelowe jest bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 400 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, półsłodkie chipsy czekoladowe, bogaty & kremowy lukier waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Karmelowe Poke, Ciasto Czekoladowo-Karmelowe Poke, oraz Biała Czekolada Karmel Poke Ciasto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, maślanka, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Posypać kawałkami czekolady; delikatnie wcisnąć do ciasta.
Piec od 35 do 43 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 30 minut. Spryskaj widelec do mięsa lub inny widelec o długich zębach sprayem do gotowania. Poke ciepłe ciasto każdy cal z widelcem palców.
Polać ciasto karmelem. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce do mikrofalówki, lukier mikrofalowy 15 do 30 sekund; mieszać do bardzo miękki. Łyżka lukier do plastikowej torby Do Przechowywania Żywności 1-quart.
Odciąć końcówkę 1 rogu torby.
Mżawka lukier na wierzchu ciasta. Aby ułatwić cięcie, zanurz nóż w gorącej wodzie. Sklep objęty.