Boczek, cebula i Fontina warstwy
Boczek, cebula,i warstwy Fontina może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 14g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oso, chleb, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Fontina, Speck i warstwy cebuli, Karmelizowana cebula i boczek kanadyjski, oraz Cebula, boczek i ser szwajcarski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 10 minut lub aż cebula zacznie brązowieć.
Dodaj wodę; przykryj, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 25 minut, od czasu do czasu mieszając. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż płyn prawie wyparuje. Super.
Połączyć mleko, substytut jaj, musztardę, sól i pieprz w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z cebulą i boczkiem.
Dodać chleb; wrzucić delikatnie do herbu.
Ułóż połowę mieszanki chleba w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Posypać połową sera. Doprawić pozostałą mieszanką chlebową. Przykryć i schłodzić przez noc.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Posypać 1/2 Puchar sera; piec dodatkowe 20 minut lub aż rumiane.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.