Ciasto czekoladowo-imbirowe zajmuje ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 5,41 zł za porcję, dostajesz deser, który serwuje 1. Jedna porcja zawiera 2740 kalorii, 57g białka, oraz 203g tłuszczu. Idź do sklepu i odebrać masło, wodorowęglan sody, kakao, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gorzka czekolada, ciasto malinowe i jego Mus czekoladowo-imbirowy, Ciasto Czekoladowo-Imbirowe, oraz Ciasto Czekoladowe Imbir Brzoskwinia Icebox.
Instrukcje
1
Wysmaruj blachę o średnicy 23 cm i ustaw piekarnik na 160C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na patelni roztopić masło, cukry i truskawki. Zdjąć ogień i wymieszać z mlekiem i posiekanym świeżym imbirem. Stopniowo wymieszać z ubitym jajkiem.
Umieścić wszystkie suche składniki w misce z wyjątkiem choclate, jeśli nie masz żadnych mielonych migdałów po prostu zastąpić mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać płynną mieszaninę z składnikami cry.
5
Wymieszać kawałki czekolady i wlać do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
6
Piec przez około 1 godzinę i nie otwierać piekarnika, dopóki ten czas nie minie, w przeciwnym razie zatonie. Sprawdź, czy jest ugotowany z nożem w środku.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na ciasto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.