Ciasto czekoladowo-imbirowe
Ciasto czekoladowo-imbirowe zajmuje ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 5,41 zł za porcję, dostajesz deser, który serwuje 1. Jedna porcja zawiera 2740 kalorii, 57g białka, oraz 203g tłuszczu. Idź do sklepu i odebrać masło, wodorowęglan sody, kakao, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gorzka czekolada, ciasto malinowe i jego Mus czekoladowo-imbirowy, Ciasto Czekoladowo-Imbirowe, oraz Ciasto Czekoladowe Imbir Brzoskwinia Icebox.
Instrukcje
Wysmaruj blachę o średnicy 23 cm i ustaw piekarnik na 160C.
Na patelni roztopić masło, cukry i truskawki. Zdjąć ogień i wymieszać z mlekiem i posiekanym świeżym imbirem. Stopniowo wymieszać z ubitym jajkiem.
Umieścić wszystkie suche składniki w misce z wyjątkiem choclate, jeśli nie masz żadnych mielonych migdałów po prostu zastąpić mąki.
Wymieszać płynną mieszaninę z składnikami cry.
Wymieszać kawałki czekolady i wlać do blachy do pieczenia.
Piec przez około 1 godzinę i nie otwierać piekarnika, dopóki ten czas nie minie, w przeciwnym razie zatonie. Sprawdź, czy jest ugotowany z nożem w środku.