Ciasto Czekoladowo-Dyniowe
Ciasto czekoladowo-dyniowe wymaga około 50 minut od początku do końca. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 284 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, jajka, lukier z twarogiem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream, Tydzień Dyni: Ciasto Czekoladowe Z Dyni, oraz Ciasto czekoladowe z dyni z czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj mieszankę tortową, dynię, jajka i olej przez 3 minuty za pomocą miksera na średniej prędkości.
Wlać do przygotowanej patelni i równomiernie rozprowadzić.
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić, następnie zamrozić lukrem z serem śmietankowym.