Ciasto Czekoladowo-Cukierkowe
Ciasto czekoladowo-Cukierkowe z trzciny cukrowej może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 40. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś chłodną bitą polewę, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Candy Cane, Ciasto Czekoladowe Candy Cane, oraz Candy Cane Ciasto Czekoladowe Sernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Beat pierwszych 7 składników w dużej misce z mikserem do wymieszania. Wymieszać posiekaną czekoladę i 2 łyżki. zmiażdżone cukierki.
Wlać do 2 (9-calowych) okrągłych patelni rozpylonych sprayem do gotowania.
Piec 35-40 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min. Poluzuj ciasta z boków patelni; Odwróć na stojaki z drutu. Ostrożnie usuń Patelnie. Fajne ciasta.
Napełnij i zamroź ciasta chłodnym batem.
Tuż przed podaniem posypać pozostałymi zmiażdżonymi cukierkami. Przechowywać w lodówce.