Ciasto Czekoladowo-Budyniowe
Ciasto czekoladowe Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, mąka, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Budyniowe, Jedna Patelnia Ciasto Czekoladowe Budyń, oraz Ciasto Czekoladowo-Budyniowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce, dobrze mieszając. Wymieszać z mlekiem, margaryną i wanilią; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Wlać ciasto do 1-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Połączyć 1 łyżkę cukru i 1 1/2 łyżeczki kakao; posypać równomiernie ciasto.
Wlać gorącą wodę na mieszaninę cukru.
Piec w temperaturze 350 przez 18 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić 10 minut. Łyżka ciasta równomiernie na 2 talerze deserowe. Top każdej porcji z 1/4 szklanki lodów.