Ciasto czekoladowo-bananowe z orzechami włoskimi to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, ekstrakt z wanilii, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto czekoladowo-bananowe z orzechami włoskimi, Czekoladowy Bananowy Tort Urodzinowy Z Klonem Glazurowanymi Orzechami Włoskimi, oraz Lody Bananan z prażonymi orzechami włoskimi i czekoladą (bez mleka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć mąki, Splenda, kakao i sody oczyszczonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Splenda
Papier Ryżowy
3
Dodać banany, jogurt, białka, wanilia i 1/2 szklanki orzechów włoskich. Mieszaj. Płaszcz 9" x 13" ciasto patelni z gotowania sprayu.
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
4
Wlać ciasto na patelnię, rozprowadzając równomiernie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec około 35 minut. Super. Podnieść piekarnik do 191°. Toast pozostałe 1/4 szklanki orzechów włoskich 6 protokół. Aby lukier, wlać 1/4 szklanki mleka do średniego rondla na średnim ogniu. Wymieszać w Splenda, kakao, i skrobi kukurydzianej. Powoli dodaj pozostałe 3/4 szklanki mleka i doprowadzić do niskiego wrzenia, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego