Ciasto czekoladowo-bananowe z orzechami włoskimi

Ciasto czekoladowo-bananowe z orzechami włoskimi
Ciasto czekoladowo-bananowe z orzechami włoskimi to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, ekstrakt z wanilii, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto czekoladowo-bananowe z orzechami włoskimi, Czekoladowy Bananowy Tort Urodzinowy Z Klonem Glazurowanymi Orzechami Włoskimi, oraz Lody Bananan z prażonymi orzechami włoskimi i czekoladą (bez mleka) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Połączyć mąki, Splenda, kakao i sody oczyszczonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
SplendaSplenda
Papier RyżowyPapier Ryżowy
3
Dodać banany, jogurt, białka, wanilia i 1/2 szklanki orzechów włoskich. Mieszaj. Płaszcz 9" x 13" ciasto patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
4
Wlać ciasto na patelnię, rozprowadzając równomiernie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Piec około 35 minut. Super. Podnieść piekarnik do 191°. Toast pozostałe 1/4 szklanki orzechów włoskich 6 protokół. Aby lukier, wlać 1/4 szklanki mleka do średniego rondla na średnim ogniu. Wymieszać w Splenda, kakao, i skrobi kukurydzianej. Powoli dodaj pozostałe 3/4 szklanki mleka i doprowadzić do niskiego wrzenia, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
SplendaSplenda
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Papier RyżowyPapier Ryżowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i wanilią. Ostudzić i rozprowadzić na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
7
Ciasto posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
8
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn