Jeśli chcesz dodać więcej wegetariańskich przepisów na lakto ovo do swojego repertuaru, ciasto czekoladowe z Teksasu może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 27 centów za porcję otrzymasz deser na 20 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 274 kalorie. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka mleka, soli, ekstraktu waniliowego i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżkowy wynoszący 11%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Mom's Retro Chocolate Sheet Cake (znane również jako Texas Sheet Cake), Texas Chocolate Sheet Cake i Texas Chocolate Sheet Cake.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj masło, wodę i kakao. Natychmiast zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 (9 Cali) Wstępnie Zwinięte W Lodówce Skórki Na Ciasto
Kakao W Proszku
1 Mała Główka Radicchio, Przekrojona Na Pół, Pozbawiona Gniazd Nasiennych I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Przypraw BBQ
2
Połącz mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól; wmieszać do masy maślanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
3 (9 Cali) Wstępnie Zwinięte W Lodówce Skórki Na Ciasto
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "