Ciasto Czekoladowe Z Polewą Mocha

Ciasto Czekoladowe Z Polewą Mocha
Ciasto czekoladowe z polewą Mocha może być tylko deserem, którego szukasz. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 10g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, mąkę tortową, margarynę w sztyfcie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mrożone ciasto Mocha z polewą czekoladową Ganache, Ciasto czekoladowe krówki z polewą miętową Mocha, oraz Zdrowe pączki Mocha z ciemną czekoladą Mocha Glaze.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Płaszcz 13-x 9-calowy patelni do pieczenia w sprayu, i pyłu z 1 łyżeczka mąki ciasto; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Mąka TortowaMąka Tortowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
3
Połącz kakao i czekoladę w małej misce; dodaj wrzącą wodę, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Połączyć cukier, masło, i olej w dużej misce; beat na średniej prędkości miksera o 2 protokół lub do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodać wanilię i jajka; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArachidArachid
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
6
Połączyć 2 1/4 szklanki mąki tortowej i dalej 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
7
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Ubić w mieszance czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
8
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
9
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 32 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
10
Ostudzić całkowicie w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
11
Rozłóż glazurę Mocha na schłodzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
MochaMocha
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn