Ciasto czekoladowe z nerkowcami, jagodami i bitą śmietaną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta czekoladowego z nerkowcami, jagodami i bitą śmietaną. Ten przepis sprawia, że 17 porcji z 327 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, prażone orzechy nerkowca, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowe z jagodami i bitą śmietaną, Angel Food Cake z jagodami i bitą śmietaną, oraz Tort Maślany Kardamonowy Ze Świeżymi Jagodami I Bitą Śmietaną Pomarańczową.
Instrukcje
Posmaruj metalową patelnię o wymiarach 9 na 13 cali. W średniej misce przesiać mąkę z 1 1/2 szklanki kakao, proszek do pieczenia i sól. W dużej misce ubij masło z cukrem, aż będzie lekkie i puszyste. Ubić jajka, 1 na raz, następnie syrop kukurydziany i wanilia. Za pomocą gumowej szpatułki złóż suche składniki i orzechy nerkowca.
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i piec przez około 25 minut, lub aż tylko zestaw.
Niech ciasto ostygnie do temperatury pokojowej na patelni. Kakao przesiać na ciasto i pokroić w kwadraty.
Podawać z bitą śmietaną i malinami.