Ciasto czekoladowe z nadzieniem Sernikowym może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1385 kalorii, 20g białka, oraz 81 g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Przepis ten zachwycił 267 osób. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać półsłodką czekoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z BAKER ' s one BOWL półsłodkie czekoladowe krówki jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe z nadzieniem Sernikowym, Podwójny Tort Czekoladowy Z Nadzieniem Malinowym, oraz Ciasto Z Białej Czekolady Z Nadzieniem Żurawinowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 9-calowa okrągła patelnia do pieczenia z folią aluminiową, pozwalając krawędzie folii rozciągają się na boki patelni. Lekko nasmarować folię. W dużej misce, beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszać z kwaśną śmietaną i likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Likier
Jajko
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec 45 minut, następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić sernik w piekarniku z zamkniętymi drzwiami na kolejną godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Pozostawić sernik do całkowitego ostygnięcia na patelni na drucianym stojaku, następnie przykryć i schłodzić przez 4 godziny. Używając krawędzi folii jako uchwytów, wyjmij sernik z patelni i odklej folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Folia Aluminiowa
Patelnia
1
Na ciasto czekoladowe nałożyć warstwę lukru. Następnie warstwa sernika i top z polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Lukier
2
Na wierzchu i po bokach ułożyć drugie ciasto czekoladowe i lód z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Lukier
Lód
3
Posypać migdałami po bokach lub na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W dużej misce, połączyć ciasto mix, Likier, woda, olej i jajka. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Podziel ciasto równomiernie między 2 przygotowane Patelnie.