Ciasto Czekoladowe Z Czarnym Dnem
Ciasto czekoladowe z czarnym dnem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1221 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.04 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rum, mleko, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Czarnym Dnem, Pi Day: Ciemna Czekolada Czarny-Dno Ciasto, oraz Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Czarne-Dno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ubić w ciężkim średnim rondlu do wymieszania.
Ubić żółtka, tworząc gęstą pastę. Stopniowo ubijaj mleko, a następnie śmietanę.
Ubijać na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje 1 minutę.
Dodać czekoladę i ubijać na gładką masę.
Ubić rumem i wanilią. Schłodzić 5 minut, ubijając od czasu do czasu.
Przenieść nadzienie do zamrożonej Skórki. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Ubić pierwsze 3 składniki w dużej misce, aż uformują się jędrne szczyty. Łyżka bitej śmietany do worka z ciastem wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Rozety rur wokół krawędzi ciasta.
Dekoruj czekoladowymi lokami. (Można zrobić 4 godziny wcześniej; chill.)