Ciasto Czekoladowe Z Cukinią

Ciasto Czekoladowe Z Cukinią
Ciasto czekoladowe z cukinią wymaga z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 15. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, twarogu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Cukinią, Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), oraz Tort Z Cukinią Texas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj patelnię do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania. Mąkę, proszek kakaowy, sodę oczyszczoną i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W misce do mieszania, ubić razem 3 szklanki cukru z olejem rzepakowym z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż mieszanina będzie gładka; dodać 3 jajka po jednym na raz, i ubić ponownie, aby połączyć. Ubić w cukinii i wanilii, aż dobrze połączone. Ubić mieszaninę mąki do mieszaniny cukru o czwarte, na przemian z 1/4 szklanki maślanki po każdej porcji mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
CukiniaCukinia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wymieszaj ciasto przez 1 minutę na średniej prędkości i wlej ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
W misce wymieszaj serek śmietankowy i 1/4 szklanki cukru, aż dokładnie się połączą, następnie wymieszaj w 1 jajku, aż masa serka będzie gładka. Łyżka dollops twarogu tu i tam na ciasto ciasto, i zawirować mieszaninę twarogu przez ciasto z nożem stołowym, aby uzyskać efekt marmurkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Posypać mleczną czekoladę i półsłodkie czekoladowe chipsy na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Czekoladowe ChipsyPółsłodkie Czekoladowe Chipsy
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do czekoladowej części środka ciasta wyjdzie z wilgotnymi okruchami, 25 do 30 minut. Chłodny na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn