Ciasto czekoladowe z cukinii z polewą pomarańczową

Ciasto czekoladowe z cukinii z polewą pomarańczową
Ten wegetariański przepis serwuje 16 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 394 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką mus jabłkowy, mielony cynamon, sodę oczyszczoną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z cukinii z polewą pomarańczową, Ciasto z cukinii z polewą pomarańczową, oraz Ciasto z cukinii z kwaśną śmietaną czekoladową z polewą czekoladową dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Płaszcz 10 cali. karbowany Pan rury z sprayem do gotowania i posypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij mus jabłkowy i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
WaniliaWanilia
JajkoJajko
4
Połącz mąkę, kakao do pieczenia, proszek do pieczenia, sól, cynamon i sodę; Dodaj do śmietanki na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodać cukinię, orzechy włoskie i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CynamonCynamon
CukiniaCukinia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
5
Przenieś na przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
8
W małej misce połącz składniki glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Skrop ciasto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn