Ciasto Czekoladowe Wiśniowo-Orzechowe

Ciasto Czekoladowe Wiśniowo-Orzechowe
Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli 86 centów za porcję spada w Twoim budżecie, wiśniowo-orzechowe ciasto czekoladowe może być świetnym bezmleczne przepis do wypróbowania. Jeśli masz czekoladę crumb crust, bita polewa, wiśnie maraschino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batony z wiśniami z glazurą z serem śmietankowym, oraz Ciasto Czekoladowo-Budyniowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć lody, wiśnie i migdały. Łyżka do skorupy. Przykryć i zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Do 5 średnich BananówDo 5 średnich Bananów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed cięciem.
3
Udekoruj bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn