Ciasto Czekoladowe Pączki

Ciasto Czekoladowe Pączki
Need a wegetariański posiłek poranny? Ciasto czekoladowe pączki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 27 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Pączki, Ciasto Czekoladowe Pączki, oraz Ciasto Czekoladowe Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej (70 stopni F). Ubij cukier i jajka razem, aż kremowy i cytrynowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
CukierCukier
JajkoJajko
2
Masło i czekoladę rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu. Ubić do masy cukrowej i jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W osobnej misce połączyć wanilię i maślankę. Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w dużej misce. Wymieszać z płynną mieszaniną. Lekko schłodzić ciasto, aby było łatwiejsze w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozwałkuj połowę ciasta na lekko posypanej mąką desce do grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Pokroić w pączki. Pokrojone pączki pozostawić do wyschnięcia na 10 minut.
7
Rozgrzać 2 cale oleju do 370 stopni F (185 stopni C) na dużej patelni. Ciasto powinno być w temperaturze pokojowej przed smażeniem. Zanurz metalową tokarkę do naleśników w gorącym oleju za każdym razem, zanim użyjesz jej do przenoszenia lub obracania pączka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
8
Przenieść pączki na patelnię, jeden co 15 sekund. Smażyć każdy pączek około 90 sekund na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć pączki i osuszyć na papierowych ręcznikach. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Aby lukier: ubić cukier, białko jaja i wanilię razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
LukierLukier
CukierCukier
11
Skropić na pączki po wystygnięciu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn