Ciasto Czekoladowe Pączki
Need a wegetariański posiłek poranny? Ciasto czekoladowe pączki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 27 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Pączki, Ciasto Czekoladowe Pączki, oraz Ciasto Czekoladowe Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej (70 stopni F). Ubij cukier i jajka razem, aż kremowy i cytrynowy kolor.
Masło i czekoladę rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu. Ubić do masy cukrowej i jajecznej.
W osobnej misce połączyć wanilię i maślankę. Wymieszać z cukrem.
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w dużej misce. Wymieszać z płynną mieszaniną. Lekko schłodzić ciasto, aby było łatwiejsze w obsłudze.
Rozwałkuj połowę ciasta na lekko posypanej mąką desce do grubości 1/2 cala.
Pokroić w pączki. Pokrojone pączki pozostawić do wyschnięcia na 10 minut.
Rozgrzać 2 cale oleju do 370 stopni F (185 stopni C) na dużej patelni. Ciasto powinno być w temperaturze pokojowej przed smażeniem. Zanurz metalową tokarkę do naleśników w gorącym oleju za każdym razem, zanim użyjesz jej do przenoszenia lub obracania pączka.
Przenieść pączki na patelnię, jeden co 15 sekund. Smażyć każdy pączek około 90 sekund na stronę.
Wyjąć pączki i osuszyć na papierowych ręcznikach. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Aby lukier: ubić cukier, białko jaja i wanilię razem, aż będzie gładka.
Skropić na pączki po wystygnięciu.