Ciasto czekoladowe Pecan IV
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Czekoladowy Pecan Pie IV może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Południowej żywności. Mieszanka czekolady, syrop kukurydziany, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Masło i czekoladę podgrzewać na małym ogniu, ciągle mieszając, aż czekolada się rozpuści; lekko ostudzić.
Ręcznym trzepaczem ubijaj jajka, cukier, sól, mieszaninę czekolady i syrop kukurydziany. Wymieszać pekan i wlać mieszaninę do skorupki ciasta.
Piec do zestawu, 40 do 50 protokół. Lekko schłodzić.
Podawać na ciepło, lub przechowywać w lodówce i podawać z nondairy bitą polewą.