Ciasto Czekoladowe Molton Love

Ciasto Czekoladowe Molton Love
Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 1464 kalorii, 19g białka, oraz 111g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, fasolę wanilii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tort czekoladowy z podwójną miłością, Tort Czekoladowy True Love, oraz Czekoladowy Tort Miłosny Z Wiśniami I Gorzałą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. nasmaruj 12 pierścieni do pieczenia sprayem i ułóż je na wysmarowanej i wyłożonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło i czekoladę wymieszać w misce ze stali nierdzewnej nad podwójnym kotłem. Stopić aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść miskę na podwójnym agregacie chłodniczym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
* Uwaga kucharza: jest to jak podwójny kocioł, z wyjątkiem dolnej miski wypełnionej lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać cukier i jajka do średniej miski i ubijać, aby połączyć. Powoli złóż jajka do mieszanki czekolady i masła, a następnie złóż mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wypełnij pierścienie do pieczenia 1/2-pełne z ciasta.
7
Piec w piekarniku, aż boki się ustawią, ale środek jest błyszczący, około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć z piekarnika, ostudzić kilka minut, a następnie podnieść pierścień do pieczenia z każdego ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Do złożenia, dodać 1 do 2 łyżki Creme Anglaise do każdej porcji płyty.
10
Dodaj sos butterscotch do talerzy za pomocą fantazyjnego projektu. Zrób to samo z malinowym Coulis.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek4 łyżki Płatków Muesli Bez Rodzynek
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
11
Dodaj kawałek pistacjowego Tuile.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
12
Przenieś stopione ciasta z blachy do pieczenia na talerze na górze sosów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
13
Polać sosem czekoladowym i udekorować jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
14
W średnim garnku na średnim ogniu dodaj śmietanę, fasolę waniliową i nasiona, cukier i żółtka jaj. Mieszaj gumową szpatułką bezpośrednio dotykając dna patelni, utrzymując mieszankę w ruchu bez sklejania. Gotować mieszaninę na średnim ogniu przez 15 minut, aż mieszanina się dokręci. Odcedzić i schłodzić w łaźni lodowej, aż będzie gładka, gęsta i zimna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
15
Dodać jagody i syrop do blendera. Puree, następnie przecedzić i wlać do butelki do wyciskania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
16
W garnku wymieszać cukier i wodę. Gotować na dużym ogniu, aż do zgęstnienia, a cukier całkowicie się rozpuści. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
17
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
18
Mokre składniki wymieszać w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
19
Suche składniki wymieszać w osobnej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Wchodzisz na mokro z suchym, trochę na raz, aż włączone.
21
Wlać równomiernie na blasze do pieczenia wyłożonej silpatem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
22
Piec przez 5 minut. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie rozbić na kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
23
Dodaj czekoladę, wodę i masło do podwójnego kotła. Wymieszać do rozpuszczenia, następnie ostudzić i skropić na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn