Ciasto Czekoladowe Bundt

Ciasto Czekoladowe Bundt
Czekoladowe Ciasto Bundt może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 27%. Spróbuj Wyznanie #109: kupuję za dużo czekolady ... Tort truskawkowy z Ganache z białej czekolady, Ciasto Czekoladowe Bundt (Opcjonalnie Polewa Czekoladowa), oraz Ciasto czekoladowe z dyni z czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt. Mąkę przesiać, proszek do pieczenia, sól i kakao. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, masło śmietankowe, skrócenie, cukier, i wanilia, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
5
Dobrze wymieszać.
6
Wlać do 10 calowej patelni Bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
7
Piec w temperaturze 325 F (165 stopni C) przez 70 minut lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Pozostawić do ostygnięcia przez 10 minut na patelni, a następnie skręcić na stojaku z drutu i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn