Ciasto Cytrynowo-Makowe Wolno Gotowane

Ciasto Cytrynowo-Makowe Wolno Gotowane
Wolno gotujące ciasto cytrynowo-Makowe jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, śmietanę, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Cytrynowo-Makowe Powolne, Powolne Ciasto Cytrynowo-Makowe, oraz Batoniki Z Makiem Cytrynowym W Powolnej Kuchence dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W misce miksera elektrycznego, ubić masło i 1 1/4 szklanki cukru granulowanego na średnim poziomie, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jajka i ubić, aż puszyste, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Dodaj śmietanę, waniliową, skórkę cytrynową i maki i ubić, aby połączyć. Zmniejsz prędkość do niskiej i powoli włącz mieszankę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Umieść 15-calowy kawałek papieru pergaminowego w misce powolnej kuchenki, pozwalając nadmiar pochodzić po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
WolnowarWolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przenieść ciasto do miski powolnej kuchenki. Ustaw kuchenkę na wysoką i gotować, pod przykryciem, aż zestaw i szaszłyk włożony do środka wychodzi czysty, o 2 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
SzaszłykiSzaszłyki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Połącz sok z cytryny i pozostały cukier granulowany w misce i równomiernie skropić wierzch ciasta. Trzymając pergamin, przenieść ciasto do stojaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Piekarnik rozgrzać do 350 F. postępuj zgodnie z powyższym przepisem za pomocą masłem 9-na-13-calowy patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec do zestawu, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn