Ciasto Cytrynowo-Limonkowe
Ciasto cytrynowo-limonkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka białek, margaryny, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ciasto Cytrynowo-Limonkowe, Ciasto Cytrynowo-Limonkowe, oraz Ciasto Cytrynowo-Limonkowe Poke.
Instrukcje
Margarynę ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowa; stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru i cukier cytrynowo-waniliowy, dobrze ubijając.
Mąkę połączyć z 3 składnikami i dobrze wymieszać.
Połącz mleko i sok z cytryny.
Dodać mieszaninę mąki do mieszanki margarynyinternately z mieszaniną mleka, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki.
Wymieszać po każdym dodaniu.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż ubitego białka na ciasto.
Łyżka ciasto do 8-calowy Anioł ciasto ciasto lub 9 - x 5-x3-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 45 do 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Cukier puder przesiać na ostudzone ciasto.