Ciasto Cytrynowe Biszkoptowe I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Lemon biszkopt ciasto i spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, białka, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie super. Spróbuj Biszkopt Cytrynowy, Biszkopt cytrynowy II, oraz Biszkopt Cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste.
Żółtka, mąkę, sól, mleko, startą skórkę i sok z cytryny ubić na śmietanę.
W czystej misce i czystymi ubijaczami ubić białka aż będą sztywne, ale nie wyschną. Złożyć białka do nadzienia.
Wlać do nieobrobionej skorupki ciasta.
Piec przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę do 300 stopni F (150 stopni C) i piec przez dodatkowe 45 minut lub aż góra będzie złota, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.