Ciasto Cytrynowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać ciasto cytrynowe spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1753 kalorii, 27g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Mieszanka masła, mleka, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Ciasto cytrynowe od podstaw-Lemon Drizzle Cake, oraz Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na najniższej pozycji w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 375.Linia na dole i po bokach 9-calowy Pie zęby z ½ Przepis doskonałej skorupy Pie. Zagniatać lub udekorować krawędzie jako desired.In w średniej misce wymieszać roztopione masło i cukier. Wymieszać z mąką, solą, skórką cytrynową i cytryną juice.In małą miskę, żółtka ubić z mlekiem do dobrze wymieszanego, wymieszać z cytryną mixture.In innym średniej wielkości misce, ubić białka z mikserem elektrycznym, aż posiadają wyraźne, ale wilgotne szczyty. Delikatnie ułożyć białka na mieszankę cytrynową. (Nie mieszaj za dużo.).
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki ciasta.
Piec na najniższym stojaku piekarnika, aż góra jest rumiana, a środek lekko potrząsa, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta (45-55 minut). Jeśli skorupa zaczyna się nadmiernie brązowieć, przykryj ją folią.