Ciasto Cytrynowe

Ciasto Cytrynowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać ciasto cytrynowe spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1753 kalorii, 27g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Mieszanka masła, mleka, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Ciasto cytrynowe od podstaw-Lemon Drizzle Cake, oraz Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na najniższej pozycji w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 375.Linia na dole i po bokach 9-calowy Pie zęby z ½ Przepis doskonałej skorupy Pie. Zagniatać lub udekorować krawędzie jako desired.In w średniej misce wymieszać roztopione masło i cukier. Wymieszać z mąką, solą, skórką cytrynową i cytryną juice.In małą miskę, żółtka ubić z mlekiem do dobrze wymieszanego, wymieszać z cytryną mixture.In innym średniej wielkości misce, ubić białka z mikserem elektrycznym, aż posiadają wyraźne, ale wilgotne szczyty. Delikatnie ułożyć białka na mieszankę cytrynową. (Nie mieszaj za dużo.).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CytrynaCytryna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
Piec na najniższym stojaku piekarnika, aż góra jest rumiana, a środek lekko potrząsa, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta (45-55 minut). Jeśli skorupa zaczyna się nadmiernie brązowieć, przykryj ją folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Ostudzić przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia14
Magazyn