Ciasto Grand Marnier Crêpe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Grand Marnier, Ciasto Marchewkowe Grand Marnier, oraz Makadamiański Placek Makadamiański Grand Marnier.
Instrukcje
1
Jajka, mleko, 1/2 szklanki śmietany i 1/2 łyżeczki wanilii wymieszać z mąką, solą, 1/4 szklanki cukru cukierniczego i 1 łyżeczką skórki w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Wanilia
Krem
Mąka Uniwersalna
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pędzel 10-calowa patelnia nonstick lekko z odrobiną roztopionego masła, a następnie podgrzać na średnim ogniu, aż do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wlać skąpe ciasto 1/4 cup, natychmiast przechylając i obracając patelnię do pokrycia dna. (Jeśli ciasto ustawia się przed patelnia jest powlekany, zmniejszyć ciepło lekko do następnego crêpe.) Gotuj, aż spód będzie złoty, a góra jest po prostu ustawiona, 15 do 45 sekund. Poluzuj krawędź crépe za pomocą żaroodpornej gumowej szpatułki, następnie odwróć crêpev opuszkami palców i gotuj jeszcze 15 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szpatułka
4
Przenieść na talerz. Kontynuuj Robienie naleśników, za każdym razem szczotkując patelnię masłem i układając na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Naleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Ubić pozostałe 2 1/2 szklanki śmietany, 1/2 łyżeczki wanilii, 3/4 szklanki cukru cukierniczego, 1 łyżeczka skórki i Grand Marnier w dużej głębokiej misce z mikserem elektrycznym, aż śmietana utrzyma sztywne szczyty.
Wyśrodkuj crêpe na talerzu i rozprowadź 1/4 szklanki śmietany. Dalej układać naleśniki i smarować śmietaną, kończąc na naleśniku. Chłód, zadaszony, co najmniej 4 godziny i do 24.