Ciasto Chiles Rellenos
Ciasto Chiles Rellenos wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 25g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śmietany, ser monterey jack, odparowane mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów. Piecz chiles pod brojlerem na blasze ciastek, aż skóra będzie brązowa i zwęglona ze wszystkich stron. Ostudzić, aż będziesz w stanie dotknąć papryki, a następnie odkleić skórę. Zrobić rozciąć jedną stronę pieprzu, i usunąć łodygi i nasiona. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Linia na dole 11 calowy plac do pieczenia naczynia z chiles.
Warstw Monterey Jack ser i cheddar ser równomiernie na chili.
Ugotowanego kurczaka posmarować serem. W średniej misce, za pomocą trzepaczki, wymieszaj mąkę z niewielką ilością odparowanego mleka, aż utworzy gładką pastę, a następnie ubijaj w pozostałym mleku i kwaśnej śmietanie. Ubić w jajkach, jeden po drugim.
Polać równomiernie kurczakiem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut, lub aż środek ciasta stanie się jędrny.
Salsę rozłożyć na wierzchu i piec przez 15 minut. Pozostawić do ostygnięcia 10 minut przed podaniem.