Ciasto Budyniowe Z Jagodami

Ciasto Budyniowe Z Jagodami
Ciasto Budyniowe z jagodami to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, sól, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Budyń Z Mąki Kukurydzianej Z Jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. Make pie crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy wypełnione ciasto za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć skórkę z piekarnika; posypać spodem Skórki borówkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, pokonać wszystkie pozostałe składniki z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 do 2 minut lub do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Polać jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
6
Wróć do piekarnika; piec 10 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 177°; brzegi skorupy przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec 30 do 32 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
8
Odstawić na 20 minut.
9
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn