Ciasto Budyniowe Rabarbarowe
Rabarbar Pudding ciasto może być tylko deser szukasz. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 248 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, cukru pudru, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Budyniowe Rabarbarowe, Ciasto budyniowe truskawkowo-rabarbarowe, oraz Ciasto Rabarbarowo-Truskawkowe Budyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieścić masło w dużej misce i ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładkie.
Dodać 2/3 szklanki cukru granulowanego; ubijać aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj wanilię, cynamon i jajko, dobrze ubijając. Ubijając z małą prędkością, dodaj mieszankę mąki i mleka na przemian do mieszaniny cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; ubijaj, aż będzie gładka.
Połącz rabarbar i pozostałe 2/3 szklanki cukru granulowanego w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania. Łyżka ciasto na mieszaninę rabarbar.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.