Ciasto Budyniowe Koliber
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mocno brązowy cukier, ekstrakt z wanilii, ananas w syropie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Koliber, tort koliber, oraz Tort Koliber dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla ciasta: wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj 9 - na-9-calową patelnię do pieczenia.
Jajka, cukier, sól i banan ubić w dużej misce, aż do całkowitego połączenia.
Ubij ananasa (z płynem) do połączenia.
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i posiekane orzechy pekan do miski, a następnie ubijaj, aż całkowicie się połączą.
Wlać do przygotowanej patelni i piec, aż top jest ustawiony i wykałaczka włożona do środka wychodzi głównie czyste z kilku wilgotnych okruchów, 35 do 40 minut.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć, około 2 godzin. Umyć miskę.
W przypadku lukru z serem śmietankowym: w tej samej misce (umytej) wymieszaj ser śmietankowy i cukier do połączenia.
Ubijać krótko, aż będzie gładka. Delikatnie ubić rumem (lub mlekiem).
Rozłóż na schłodzonym cieście i wierzch z zastrzeżonymi połówkami orzechów pekan.