Ciasto Buckeye
Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 634 kalorie, 8G białka, oraz 41 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, masło, okruchy krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 345 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Buckeye, Lody Buckeye, oraz Biscoff Buckeye dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. W 9 calowym szklanym naczyniu Pie połącz okruchy czekoladowe graham cracker i stopione masło, aż okruchy zostaną dokładnie zwilżone. Naciśnij okruchy do dna i boków naczynia.
Piec przez około dziesięć minut, aż skorupa będzie jędrna. Odstawić do ostygnięcia.
W misce miksera elektrycznego stojaka dodać Neufchâtel (lub Serek) i masło orzechowe, wymieszać, aż dobrze połączone.
Dodać okruchy krakersów Grahama, cukier cukierniczy, roztopione masło i wanilię, a następnie wymieszać, aż do całkowitego połączenia. W średniej misce, odstawić dwie filiżanki warto mieszaniny masła orzechowego dla buckeyes i rezerwy resztę do nadzienia ciasto.
Aby uformować buckeyes, miarka nieco mniej niż łyżka mieszanki masła orzechowego i zwinąć w kulkę.
Umieść kulki na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia, kłując każdą wykałaczką.
Umieść kulki masła orzechowego w zamrażarce na około 30 minut.
Podczas gdy kulki masła orzechowego są w zamrażarce, wymieszać reserved Peanut butter nadzienie z Neufchâtel (lub Serek) i masło orzechowe w misce miksera Stoiska, aż dobrze połączone. Powoli dodawać śmietanę i wymieszać na średniej wysokości, aż dobrze się połączą.
Mieszanina będzie lżejsza i bardziej puszysta. Miarka mieszaninę do schłodzonej czekolady graham cracker crust i przechowywać w lodówce do zestawu, 2 do 3 godzin lub na noc.
W podwójnym kotle lub bezpiecznej szklanej misce mikrofalowej roztopić czekoladę, aż będzie gładka. Jeśli używasz kuchenki mikrofalowej, podgrzewaj przez 30 sekund, a następnie mieszaj, a następnie powtarzaj w krokach co 10 sekund, aż będzie gładka.
Niech czekolada ostygnie lekko.
Usuń schłodzone kulki masła orzechowego z zamrażarki i zanurzyć i zawirować w czekoladzie za pomocą wykałaczek uważając, aby pozostawić koło odsłonięte masło orzechowe na górze. Powrót buckeyes do pergaminu pokryte blachy do pieczenia ustawić. Po zakończeniu zanurzania buckeyes, Usuń wykałaczki i użyj ich, aby wygładzić otwór. Przechowywać w lodówce przez 30 minut lub do całkowitego zestawu. Po ustawieniu buckeyes umieść 10 równomiernie rozłożonych buckeyes na schłodzonym cieście. Przykryć i schłodzić resztki.