Ciasto Brzoskwiniowo-Migdałowe

Ciasto Brzoskwiniowo-Migdałowe
Need a deser wegetariański? Brandied brzoskwinia migdałowe ciasto może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać slivered migdały, masło, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka Brzoskwiniowe Brandowane, Brandied Peach Parfaits, oraz Brandowane Placki Morelowo-Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść migdały, mąkę, masło i cukier w maszynce i pulsuj, aż mieszanina będzie krucha, 8 do 10 krótkich strąków. Kontynuując pulsowanie, dodaj brandy, 1 łyżkę na raz, a następnie wodę, aż ciasto zacznie tworzyć kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Przenieś do arkusza folii i naciśnij na dysk o grubości 1/4 cala. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć ciasto z lodówki. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na okrąg o średnicy około 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Przenieść do płyty dołu i krawędzi wykończenia. Linia z folią, wypełnić ciężarami ciasta, i piec pustą skórkę, aż złoty kolor brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Wyjąć z piekarnika, wyjąć ciężarki i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Do nadzienia: podczas gdy ciasto crust ostygnie, połączyć pokrojone brzoskwinie i brandy w średniej misce. Przykryć i odstawić na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
BrzoskwiniaBrzoskwinia
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Masło rozpuścić w małym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Wyjąć z ognia i wymieszać z brązowym cukrem, mąką i ekstraktem z migdałów, aż do połączenia. Pozostawić do ostygnięcia, aż kruchy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
10
Spód Skórki ciasta wyłożyć ze ściętymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
11
Namoczone w brandy brzoskwinie wlać do przygotowanej skórki na warstwę migdałów i rozprowadzić na wierzchu pokruszoną mieszankę brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BrzoskwiniaBrzoskwinia
MigdałyMigdały
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
12
Piec, aż polewa będzie złoty kolor, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn