Ciasto brzoskwiniowo-jagodowe
Ciasto brzoskwiniowo-jagodowe wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 381 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mało kto lubi ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, Skórki ciasta, Gruboziarnisty cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Ciasto brzoskwiniowo-jagodowe, oraz Brukowiec Jagodowo-Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieścić brzoskwinie i jagody w durszlaku na około 15 minut, aby odsączyć nadmiar płynu , a następnie przenieść do dużej miski. Delikatnie wymieszać z cukrem, mąką i cynamonem.
Przełożyć na ciasto. Kropka z masłem, a na wierzch pozostałą skórką.
Wyciąć otwory wentylacyjne w górnej skorupie i posypać gruboziarnistym cukrem.
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż skórka będzie złoty kolor.