Ciasto Brzoskwiniowe Streusel
Brzoskwiniowy placek Streusel może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 429 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Ciasto Brzoskwiniowe Streusel, oraz Placek Brzoskwiniowy Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 35
Wymieszać razem orzechy włoskie, pekan, mąkę, brązowy cukier i sól w małej misce.
Dodaj masło i wymieszaj widelcem, aż mieszanina utworzy małe grudki (rozbijaj palcami duże grudki). Odstawić.
Delikatnie wymieszać brzoskwinie, cukier i tapiokę w dużej misce. Smak i dodać dodatkowy cukier, jeśli chcesz. Odstawić.
Odkurz swój licznik i wałek do ciasta mąką. Z krótkimi pociągnięciami od środka na zewnątrz, rozwałkować ciasto do 12-in. koło (ok. grube), obracając 90 po każdym 3 lub 4 przejściu wałka do ciasta, aby nie przyklejał się.
Przenieść ciasto do 9-in. talerz z głębokim naczyniem, pozwalając mu spaść na miejsce (jeśli naciśniesz lub rozciągniesz ciasto, skurczy się po upieczeniu). Trim zwis do 1/2 cala., wsuń krawędź pod, i zagniataj krawędź. Ułóż brzoskwinie w skórkę, a następnie polej streuselem.
Umieść patelnię na obramowanej blasze do pieczenia i piec, aż polewa i dno skorupy są dobrze rumiane, o 1 godzinę.
Odstawić do temperatury pokojowej, co najmniej 2 1/2 godziny, przed podaniem.