Ciasto Brzoskwiniowe I

Ciasto Brzoskwiniowe I
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Ciasto brzoskwiniowe krem mógłbym być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1132 kalorii, 16G białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, sól, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Ciasto Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrojone brzoskwinie ułożyć w nieobrobionej skorupce ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3
W średniej misce połącz cukier, mąkę, sól, cynamon i jajko. Dobrze ubić i zalać brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Piec na dolnej półce w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn