Ciasto Brzoskwiniowe

Ciasto Brzoskwiniowe
Country Peach Pie może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 28 g tłuszczu i łącznie 601 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 1,44 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga soku z cytryny, mąki, cukru i cukru. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 3 godzin i 35 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Country Potato , Beer Can Chicken, Country Style Vegetables with Roasted Garlic i Country Breakfast: Tofu and Veggie Scramble With Home Fries są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Przygotuj spód: zmiksuj mąkę, cukier i sól w malakserze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj masło i miksuj, aż mieszanka będzie miała konsystencję grubej mąki z kawałkami masła wielkości ziarnka grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
3
Dodaj 1/2 szklanki lodowatej wody i miksuj, aż ciasto zacznie się łączyć. Podziel ciasto między 2 kawałki folii spożywczej i uformuj każdy w krążek; owiń szczelnie i wstaw do lodówki, aż stwardnieje, co najmniej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Przygotuj nadzienie: wrzuć brzoskwinie do miski, wymieszaj z 3/4 szklanki cukru, mąką, sokiem z cytryny i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Lekko oprósz mąką duży arkusz papieru pergaminowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta na okrąg o średnicy 12 cali na pergaminie. Przełóż ciasto do formy do ciasta o średnicy 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Dodaj nadzienie, lekko je ugniatając na środku; posyp niewielką ilością masła i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
8
Rozwałkuj drugi kawałek ciasta na placek o średnicy 30 cm i pokrój go na paski o szerokości 1,25 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Połóż połowę pasków na cieście w jednym kierunku, pozostawiając około 2,5 cm odstępu między każdym paskiem.
10
Połóż pozostałe paski na wierzchu, krzyżując je po przekątnej, aby utworzyć kratkę (nie ma potrzeby tkać); przytnij krawędzie pasków, pozostawiając niewielki wystający kawałek. Złóż wystające ciasto pod siebie i zaciśnij krawędź ciasta palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Jajko roztrzepać z 1 łyżką wody i posmarować nim brzegi ciasta oraz kratkę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
12
Posyp pozostałą 1 łyżką cukru i odstaw do lodówki, aż masa stężeje, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
13
Umieść ruszt w dolnej trzeciej części piekarnika. Połóż blachę do pieczenia na ruszcie i rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
14
Połóż ciasto na gorącej blasze do pieczenia i piecz przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F i piecz dalej, aż ciasto będzie złote, a nadzienie bulgoczące, od 50 minut do 1 godziny. (Przykryj luźno folią, jeśli wierzch zbyt szybko się rumieni.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
15
Przed pokrojeniem przełóż na kratkę, aby całkowicie ostygło.
16
Zdjęcie autorstwa Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn